mandag den 30. november 2009

Hypnose overvægt - Slank med hypnose


Mange mennesker søger hypnose for at få hjælp til at overvinde deres vægt problemer, især når kostvaner, kirurgi og vægttab medicin ikke har givet resultat. Hypnotisør Jacob Strachotta, har aktivt hjulpet mennesker i løbet af de sidste otte år med at tackle problemer som vægttab, rygning, og selvværds relaterede problemer. Hypnose som et slanke værktøj har hjulpet mennesker til at tabe sig i årevis. Hypnose er en mere varig metode til vægttab og selvom det at spise sundt og udøve motion stadig afgørende elementer, bliver hypnose mere og mere populært.

Hvis du overvejer hypnose for at hjælpe dig med vægttab, skal du før du starter på din rejse være klar til at arbejde med de følelser som er lagret i vægten. Du er nødt til at erkende, at din overvægt ikke kun skyldes en dårlig vane. Men skyldes en dårlig vane som bliver forstærket og vedligeholdt af misforståede følelser. Den nye vane vil være lettere at overholde, efter at du har været hypnotiseret. Du vil også opleve, at din selvtillid vil blive styrket, som hjælper med at du føler dig bedre tilpas i hverdagen. Det er her hypnose kommer ind som en vægttabs værktøj. Alle disse positive forslag er medtaget i hypnose sessionen og i omprogrammering af dit sind.

Omprogrammering af dit sind med Jacob Strachotta's vægttabs program (mp3 lydfil som du selv kan downloade) virker meget hurtigt. Du udløser dele i det underbevidste til at være mere opmærksom på de ændringer du skal foretage, når du står ved selveste roden til dit spise problem. Det hjælper til at styrke dit underbevidste med positivitet indenfor områder, såsom tanker, følelser, og beslutninger. Det gør det muligt for dig, at få en bedre forståelse af, hvorfor du har haft et vægt problem, og hvordan du kan ordne det. Hypnose fremmer selvværd og selvtillid og har indflydelse på andre områder af en persons liv, der mangler energi, så du får indre styrke og viljestyrke til at holde fast i din kost- og motionsplan.

Når du bruger Strachotta's vægttab program, vil du blive udsat for hypnose hver dag i 14 dage. Det er så lang tid det tager, at omskole dit underbevidste sind at se tingene i et andet lys. Efter den første 14 dage, vil Strachotta instruere dig om, hvor ofte du behøver at lytte til hans vægttab hypnose program for at holde omskolingen intakt. Du må ikke miste modet, hvis du ikke kan se resultater med det samme. Alle reagerer forskelligt på den strøm af forslag og det tager tid og mod at få ændringerne startet. Men, når de først er startet, så forsvinder de dårlige vaner for altid.

Hvis du leder efter en måde at tabe sig eller som supplement til dit vægttab program, så kan du overveje at give Jacob Strachotta's selvhypnose vægttabshypnose programmer en prøve. Selvfølgelig kan du ikke lytte til det, mens du kører bil. Brug den kun, når du har tid til at afsætte dig selv til virkelig at åbne dig op til Strachotta's stemme og kraftfulde forslag. Først da, vil du være på vej til en nyere, mere sikker og slankere dig. Forfatter resurse box:- Hypnose er en af de behandlingsformer som konsistent har vist resultater indenfor mange områder, såsom smertefri børnefødsler,behandling, smerte lindring og meget mere. Med Hypnose åbner du for dine egne ubevidste kræfter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Din E-Mail adresse blive IKKE vist ved afgivelse af kommentar. Du kan ved at vælge anonym, afgive kommentar til dette indlæg. Kommentaren bliver synlig, så snart jeg har godkendt den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...